ALGEMENE VOORWAARDEN

Teamfashion.be - afdeling design2fashion
Koerspleinstraat 18
9220 Hamme
Mail: info@design2fashion.be
GSM: 0032 468 13 00 18
BTW BE0684.612.439

Openingsuren fysieke winkel: op afspraak

De prijs

Al onze prijzen zijn uitgedrukt in euro, zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Voordat u uw aankoop bevestigd worden eventuele verzendingskosten meegedeeld (enkel voor aankopen onder de 100 euro).

Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een mail:

ü  Wanneer de betaling werd aanvaard
ü  Wanneer we uw bestelling voorbereiden
ü  Wanneer uw bestelling is verzonden (uw ontvangt een T&T mail van onze vervoerder)

Leveringsvoorwaarden

Momenteel leveren we alleen in België en Nederland.

Alle bestellingen boven de 100,00 euro worden gratis geleverd (zowel in België als in Nederland). We trachtten uw bestelling uiterlijk binnen de 7 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te verzenden. Wanneer we niet tijdig kunnen verzenden zullen wij persoonlijk met u contact opnemen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor vertragingen opgelopen door de koerierdienst.

Het is ook mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in onze winkel te 9220 Hamme, Koerspleinstraat 18. Gelieve vooraf via WhatsApp +32 468 13 00 18 contact op te nemen zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Betalingsmogelijkheden

U kan veilig online betalen met Bancontact, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa. Na goedkeuring van de betaling gaan wij onmiddellijk voor u aan het werk.

Ook betaling via overschrijving is mogelijk. De bestelling zal pas in behandeling genomen worden na ontvangst van de betaling. Houd hier dus rekening met een langere levertermijn.

Retour/herroepingsrecht/bedenktermijn

Wanneer je niet tevreden bent van je aankoop heb je een termijn van 14 dagen na ontvangst waarin je het artikel kan omruilen of retourneren.

Als we de goederen hebben ontvangen zorgen we voor een terugbetaling of een omruiling. Het spreekt voor zich dat beschadigde of gebruikte artikelen niet worden aanvaard. Enkel artikelen met het origineel etiket worden aanvaard.

Retourneren kan via volgende link: RETOUR

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.